NC037 Docent Duits 0,3 fte in Nuenen

Nuenens College
Het Nuenens College is een brede vmbo-school met de vernieuwde profielen Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn. Binnen school hebben de docenten zelf een achttal keuzevakken ontwikkeld die de leerlingen breed opleidt voor het MBO. De onderbouw van de school is sterk vernieuwd met de start van de routes Kunst, Sport, Groen en Ontdek. Ook de nieuwe vakken zoals filosofie, projecten, ervaringsleren en vorm & media dragen voor een belangrijke deel bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. In de afgelopen jaren heeft het Nuenens College een sterke groei doorgemaakt. Komend schooljaar heeft de school ongeveer 750 leerlingen. De vestigingsdirecteur is de heer Karel Somers.
Nuenens College is een onderdeel van het Eckartcollege te Eindhoven. Deze scholen vallen onder het bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs te Tilburg. De eindverantwoordelijke schoolleider van het Eckartcollege en Nuenens College is rector Claire Arts.

Sinds mei 2018 hebben wij het nieuwe/gerenoveerde gebouw van het Nuenens College aan de Sportlaan 8 te Nuenen definitief in gebruik genomen, een gebouw met veel mogelijkheden en met een open verbinding.

Per 1 augustus hebben we op het Nuenens College een functie beschikbaar voor een:
Docent Duits
0,3 fte
Wij vragen:
– een 2e graads bevoegdheid;
– een gedreven collega die enthousiasme voor het vak uitdraagt en gericht is op samenwerking in de sectie (teamspeler);
– een collega die affiniteit heeft met de leerlingen in de doelgroep.

Een docent:
– voor wie de relatie met de leerling centraal staat;
– die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen aan leerlingen;
– die op een leuke wijze ICT weet toe te passen in het vak;
– die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen.

Wij bieden:
– een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
– creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
– salariëring volgens de CAO OMO;
– startdatum: 1 augustus 2022;
– soort contract: tijdelijke vacature.

Meer informatie:
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met manager onderwijs Ingrid Vogels via i.vogels@nuenenscollege.nl.

Solliciteren:
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 8 mei 2022 tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, www.omo.nl. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.

Graag attenderen we je erop dat je alle correspondentie omtrent je sollicitatie aantreft in het persoonlijk account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Solliciteer