LIO-stagiair Duits in Dedemsvaart

Het Zeven Linden College in Dedemsvaart is voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 op zoek naar een enthousiaste LIO-stagiair Duits.

Het Zeven Linden College
Het Zeven Linden College is een kleinschalige school voor volledig vmbo, havo en vwo, waar het onderwijs gekenmerkt wordt door een persoonlijke leerroute voor elke leerling. Een school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Er heerst een positieve
teamgeest en nieuwe collega's worden goed begeleid.
In het onderwijs van de Zeven Linden staat de leerling centraal. Iedere leerling werkt aan de hand van persoonlijke doelen, waarbij individueel tempo, niveau, behoefte, talent en ambitie leidend zijn.
In coachgesprekken wordt bekeken welke vooruitgang er is gemaakt en hoe leerlingen de doelen het beste kunnen behalen. Zo bereiden wij onze leerlingen voor op de vaardigheden die van hen in de toekomst worden gevraagd.

De functie
Als Leraar in opleiding doe je ervaring op om docent te worden. Tegelijkertijd draag jij bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen.
Je verzorgt wekelijks circa 6 lessen Duits aan onze onderbouw klassen vmbo/havo/vwo. Ook het verzorgen van de dagstart aan de onderbouw en het voeren van coachgesprekken kunnen tot de werkzaamheden behoren.
We begrijpen dat er voor jou nog genoeg te leren valt in al de rollen die een docent heeft en we helpen je daar graag bij. Daar waar mogelijk laten we je, in het kader van je leerproces, veel zaken zelfstandig oppakken.
Maar je hoeft het niet alleen te doen: je wordt goed begeleid vanuit de sectie, waarbij samenwerking centraal staat.

Wij bieden
Een dynamische werkplek en een professioneel en lerend team, waarin collegiaal wordt samengewerkt.
Een contract voor de duur van je stageperiode, voor 6 lesuren per week (circa 0,3 fte).
Een salaris gebaseerd op je opleiding en werkervaring conform CAO VO.
8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Goede begeleiding en interne trainingen.

Wij vragen
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Verder voldoe je aan het volgende:
In schooljaar 2022-2023 ben je vierdejaars hbo-student aan de lerarenopleiding Duits.
Je hebt voldoende ervaring opgedaan om (deels) zelfstandig les te geven.
Je hebt oog voor iedere leerling met zijn of haar talenten en uitdagingen.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag uiterlijk maandag 13 juni 2022 je cv en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier.
Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Anita van het Hoge (docent Duits en Netwerkcoördinator P&O) via a.vanhethoge@ooz.nl of 0523-615851.

Solliciteer