Docent(e) Duits – 2e graad in Vlaardingen

Een zeldzame 'diersoort', daar zijn wij naar op zoek!
Wij weten dat docenten Duits dun gezaaid zijn, maar áls jij er zo eentje bent die ervan kan genieten om onze leerlingen uit te dagen en naar een hoger level te helpen, kom dan eens met ons praten.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een of meer enthousiaste docent(e)n Duits, die op een creatieve- en gevarieerde manier het vak kan/kunnen  presenteren aan onze leerlingen in zowel de onderbouw als de bovenbouw van het VMBO-tl
(mavo). 
Het betreft een aanstelling met een aanstellingsomvang van 0,6 tot 1,0 fte, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.
Dit zijn 9 tot 16 lessen per week, afhankelijk van de aanstellingsomvang. 
De lessen op onze school duren 75 minuten.

Reageren kan rechtstreeks via Meesterbaan, maar past een kort filmpje of een presentatie jou beter, is dat natuurlijk ook helemaal prima. Stuur dat dan naar
sollicitatie@sjm.nl 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze HR-adviseurs: Sonja Philip of Jacqueline Breevaart, 010-4744166 

Neem een kijkje op onze website www.sjm.nl om meer van onze school te zien en kom ook werken op de leukste mavo van de regio!

 

Jij weet op een creatieve- en gevarieerde manier het vak te presenteren aan de leerlingen. Je bent goed in je vak, maar kunt ook over de grenzen van jouw vak heen kijken.
Daarnaast bent je een teamspeler die, zowel binnen de sectie als daarbuiten, een actieve bijdrage levert aan de onderwijsontwikkeling van onze leerlingen. Wij profileren ons als een school waar 'de leerling telt'.

Volgens Cao-VO

Solliciteer