Docent Duits (vacaturenr. 3233) in Stein

Groenewald is een school voor voortgezet onderwijs. We verzorgen onderwijs aan alle niveaus, van basis tot en met gymnasium, aan ongeveer 1450 leerlingen. Samenwerken en leren over alle afdelingen vinden we erg belangrijk. Ons streven is om leerlingen op te leiden tot zelfbewuste burgers die een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren. We bieden een omgeving waarin leerlingen zich in alle rust kunnen ontwikkelen, aangestuurd, begeleid en ondersteund door gedreven en deskundig personeel.

Wij zijn op zoek naar een collega die onze sectie Duits gaat versterken. Het betreft lessen in het hele vmbo, de onderbouw van havo en vwo. We zijn heel bewust op zoek naar iemand die met samen zijn of haar sectiegenoten een positieve impuls kan geven aan de onderwijsvernieuwing voor dit vak in het vmbo en de onderbouw van havo en vwo.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een 2de graads bevoegdheid voor het vak Duits.
Hij/ zij:

  • ziet het als een uitdaging om leerlingen te motiveren, binden en te boeien,
  • heeft affinteit met de doelgroepen vmbo, havo en vwo,
  • heeft ervaring in het gegeven van lessen in de Duitse taal,
  • is vakdidactisch en pedagogisch compentent,
  • kan omgaan met heterogene groepen, kan differentiĆ«ren,,
  • zorgt voor een uitdagende, veilige en gestructureerde leeromgeving,
  • is een sterke teamspeler.

Wij bieden
We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

GeĆÆnteresseerd?
mevrouw E. Janssen, rector : elma.janssen@stichtinglvo.nl

Solliciteer