Docent Duits tweedegraads in VIANEN

Wie zoeken wij ?
Wij zoeken per direct een docent Duits ivm ziektevervanging. Het einde van de vervangingsperiode is niet bekend. Het gaat om 10 tot 12 lesuren van 60 minuten (0,48 – 0,58 fte) in klas 2 van het vmbo tl en vmbo tl/havo.

Wat wij bieden
Het Oosterlicht College is een hartelijke school. Veel van onze medewerkers werken al jaren met veel plezier op de school. Wij hebben een doordacht begeleidingstraject van eerstejaars leraren en studenten en intervisie voor tweedejaars leraren. Bevoegde docenten
worden op weg geholpen door een collega.
Werken op het Oosterlicht betekent werken op een brede school waar de basis prima op orde is. De inspectie waardeert onze onderwijskwaliteit als bovengemiddeld. Onze examenleerlingen maken ons jaar in jaar uit heel trots. Zij slagen met prachtige examenresultaten.
Kom ons trotse team versterken!
 

 

Opleiding
Wij zoeken een docent met een tweedegraads bevoegdheid, of studerende hiervoor.
Het betreft een LB-functie.

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt ingeschaald in schaal LB (min. € 2822, max. € 4301 bij een fulltime aanstelling). Wij vragen je niet te reageren indien je voor een hogere schaal in aanmerking wilt komen. Daarnaast bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag
van 8%, een eindejaarsuitkering van 8%, fiscale voordeelregelingen zoals de uitruil reiskosten, de aanschaf van een fiets, laptop of mobiele telefoon.
 

Solliciteer