Docent Duits (Rietveld Lyceum) in Doetinchem

Rietveld Lyceum, school voor mavo, havo, atheneum & gymnasium
 
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ ontstaat op het Rietveld Lyceum de volgende vacature:
 
 
Vacature:                                docent Duits 2e graad 0,8/0,9 fte, reguliere uren
 
Met ingang van:                     z.s.m., uiterlijk m.i.v. 1 januari 2022
 
Locatie:                                   Kruisbergseweg 4, 7009 BP Doetinchem
 

Jouw profiel
Als het onderstaande profiel over jou gaat willen we heel graag dat je onze sectie Duits komt versterken. We wachten in spanning jouw reactie af.

Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelen door actief je eigen talenten in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken.Je bent een teamspeler met een heldere kijk
op onderwijs. Je wilt een bijdrage leveren, samen met je vakgenoten, aan het verder ontwikkelen van een krachtige leeromgeving bij het vak Duits. Je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid Duits.

Jouw taken
Je geeft les in klassen binnen het 2e graads gebied met behulp van moderne leermiddelen en ICT gebruik. Naast het verzorgen van goede lessen, is het begeleiden van leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van de docentfunctie bij ons op school. Tevens lever
je toegevoegde waarde binnen de sectie en de school door mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen. Het betreft hier reguliere uren tot einde schooljaar met uitzicht op verlenging.

Wij bieden
Het Rietveld Lyceum heeft een aantrekkelijk begeleidingsprogramma om nieuwe medewerkers zich snel thuis te laten voelen op school. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek
VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd zoals een fietsplan en een sportregeling.
 
Meer informatie
Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Maarten Brinkhof, afdelingsleider. Hij is bereikbaar via 0314-326748 of via de mail (maarten.brinkhof@achterhoekvo.nl). Bekijk ook onze website:
www.rietveldlyceum.nl.

Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent CV t/m 26 oktober 2021 indienen via
www.meesterbaan.nl.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
 
 
 

Solliciteer