Docent Duits Onstwedde in Stadskanaal

Ubbo Emmius Scholengemeenschap zoekt voor de vestiging Onstwedde met ingang van het nieuwe schooljaar een docent Duits.
We zoeken een docent die bevoegd is voor het vak Duits (tweedegraads bevoegdheid). Ook als je nog studerende bent word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.
Het betreft lessen in alle jaarlagen van de vestiging. Klas 1 tot en met 4. Het betreft een functie LB wegens vervanging waarop de voorwaarden van de cao-VO van toepassing zijn.

Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving. Van de sollicitanten verwachten we dat zij daaraan een bijdrage willen en kunnen leveren. De scholengemeenschap kent
zeven locaties in Stadskanaal, Onstwedde en Winschoten. Er zijn in totaal ruim 2500 leerlingen, maar door de vele locaties is er sprake van kleinschaligheid.

Ubbo Emmius Onstwedde
Onstwedde is één van de vijf vestigingen van de scholengemeenschap Ubbo Emmius in de gemeente Stadskanaal. Het is een kleine school die het voor leerlingen mogelijk maakt om zo lang mogelijk dichtbij huis onderwijs te volgen.
In de brugklas zijn de leerlingen van alle niveaus (basisberoepsgerichte leerweg t/m vwo). De locatie werkt nauw samen met de basisscholen. Basisschool “De Rank” bevindt zich zelfs in hetzelfde gebouw. Omdat we een kleine school zijn, kennen we de leerlingen
en is er veel aandacht voor de manier waarop de leerling zich het beste kan ontwikkelen. Een goede docent is van groot belang! In Onstwedde spreken de docenten wekelijks met elkaar over de manier waarop zij lesgeven. Welke werkvormen werken goed, welke leerdoelen
worden omschreven, hoe ziet de ideale les eruit in een bepaalde klas? Docenten spreken elkaar hier niet alleen over, maar kijken ook bij elkaar in de les, zodat ze elkaar tips kunnen geven.
Wil je meer weten over Ubbo Emmius Scholengemeenschap, kijk dan op Ubbo Emmius. Op deze website kun je verdere informatie vinden over de locatie Onstwedde.

Stichting scholengroep Trivium 
Ubbo Emmius is vanaf 1 januari 2022 onderdeel van de stichting scholengroep Trivium. Scholengroep Trivium (Trivium) bestaat uit vier scholen: 
Ubbo Emmius scholengemeenschap en Ubbo Emmius praktijkonderwijs,  
Dollard College en Dollard College praktijkonderwijs. 

Een aantrekkelijke werkomgeving met een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s. Op basis van de cao VO ontvang je een prima salaris, 8% vakantie-uitkering, een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en eventueel een tegemoetkoming in de
reiskosten. Ubbo Emmius biedt de medewerkers faciliteiten voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.
 

Solliciteer