Docent Duits MLC20220012 in Cuijk, Grave en Mill

Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met vmbo basis-beroepsgerichte leerweg, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 2. Naast de drie reguliere locaties heeft het Merletcollege ook een locatie EOA (Eerste Opvang Anderstaligen) in Velp (bij Grave), een locatie die gespecialiseerd is in het onderwijs aan nieuwkomers.

DOCENT DUITS – 0,9 FTE

Iets voor jou?

Voor onze locatie in Cuijk zijn wij op zoek naar een docent Duits voor 0,9 fte (20 lesuren), 2e graad. Het betreft voor nu een tijdelijk dienstverband i.v.m. een vervanging van een afwezige collega tot einde schooljaar. Echter zijn wij voor komend schooljaar ook op zoek naar een docent Duits voor 0,8 -1,0 fte.
Interesse in minder lesuren? Alles is bespreekbaar.

We zoeken iemand met een frisse kijk op het onderwijs, een gedreven collega die zijn enthousiasme voor zijn vak uitdraagt en positief is ingesteld.

Wij bieden:
– Salariëring CAO-VO
– Goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-VO en CAO-OMO
– Ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en professionalisering
– Fijne werksfeer

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je ons helpen deze leerlingen van lessen te voorzien, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. We zien je motivatiebrief, voorzien van CV, graag uiterlijk 13 mei 2022 tegemoet.

Kijk ook gerust bij onze andere vacatures.

Solliciteer