docent Duits in Weesp

Werken op het Vechtstede College
Als docent op het Vechtstede College kun je goed lesgeven en benader je leerlingen positief. Je hebt ook affiniteit met digitale leermiddelen en bent bereid jezelf daar verder in te bekwamen.

Minstens zo belangrijk is je betrokkenheid bij de school als geheel. Of je nu kiest voor het coachen van beginnende docenten, aan de slag gaat met leerlingbegeleiding of meewerkt aan een cultuurproject: je werk eindigt niet met de laatste les van de dag.

Je staat open voor nieuwe ideeën en draagt die zelf ook aan. Je denkt enthousiast mee: zowel binnen je sectie (een samenwerkingsverband dat bij ons heel belangrijk is) als binnen de jaarlagen waarin je lesgeeft. Overal tref je warme collega’s, met wie je samenwerkt
aan de vorming van leerlingen tot goede burgers en de verdere ontwikkeling van de school.

Het Vechtstede College is een erkende opleidingsschool. Jaarlijks leiden wij ongeveer 30 studenten op binnen de school. Wij vragen en verwachten dat alle collega’s met hun sectie daar een bijdrage aan leveren in de vorm van begeleiding.
 

Onze fijne collega gaat met pensioen!
Daarom zoeken wij een nieuwe fijne collega die eerstegraads bevoegd is (of bijna is) voor Duits. Belangrijk is dat je je weg kunt vinden in de bovenbouw havo- en vwo. Minstens zo belangrijk is je rol c.q. aanwezigheid in de onderbouw, alwaar je actief en met
een frisse blik poogt de relevantie van de Duitse taal en cultuur bij de leerling over te brengen.

Ben je vernieuwend? Zelfkritisch? Flexibel? Heb je ideeën? Dan zouden we het geweldig vinden als je solliciteert.

 

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LC/LD van de cao vo.

Solliciteer