Docent Duits in Oss

Ben je tweedegraads docent Duits en beschikbaar voor een parttime baan? Wil je aan de slag op een bijzondere locatie in Oss? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Duits aan leerlingen in het vmbo-g en vmbo-t.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Duits.

Vol enthousiasme breng je jouw vakkennis over op leerlingen. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep. Je staat open voor contact met ouders en collega's. Van jou verwachten we dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Jouw werkplek

Het Hooghuis (circa 4.800 leerlingen, ruim 580 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en is gehuisvest op zes locaties: vijf in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: 'het geheel is meer dan de som der delen'. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties.

Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Locatie Stadion ie een school waar talentontwikkeling en toekomst centraal staan. Vanaf het moment dat een leerling op school komt, draait het om twee vragen: 'Welke talenten heb je?' en 'Wat ga je daarmee doen?' We geven persoonlijke aandacht en zorgen voor uitdaging.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,32 fte, tijdelijk voor 1 jaar met uitzicht op vast. De aanstelling loopt van 1 augustus 2022 t/m 31 juli 2023.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Ester van Eggelen
Telefoon: 0412 – 22 41 40
E-mail: e.vaneggelen@hethooghuis.nl

LET OP: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen. Je kunt solliciteren via de button op de website. 

Tijdens de meivakantie van zaterdag 23-4-2022 t/m 08-05-2022 zijn wij telefonisch niet bereikbaar en is de school gesloten. Vanaf 09-05-2022 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie. Tijdens de vakantie kun je je vragen wel mailen, er wordt dan contact gezocht.

Reageren

Is mogelijk tot uiterlijk 15 mei 2022. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer