Docent Duits in Oosterhout

In verband met de groei van onze school, zoeken wij een nieuwe collega Duits die graag wil werken met ambitieuze en leergierige leerlingen en hen kan stimuleren het beste uit zichzelf te halen. We verwachten dat onze nieuwe collega proactief werkt en affiniteit
heeft met het werken met moderne leermiddelen. Tevens wordt verwacht dat hij/zij samen met zijn/haar collega’s een bijdrage levert aan het doorvoeren van de reeds in gang gezette onderwijskundige vernieuwingen waaronder meer onderwijs op maat.

De collega die we zoeken heeft een 2e graads lesbevoegdheid met voldoende onderwijservaring om deze functie te kunnen vervullen. De docent stelt zich professioneel op wat in elk geval betekent dat hij/zij:    
  

  • flexibel en breed inzetbaar is
  • leerlingen op diverse manieren weet te motiveren
  • een proactieve houding aanneemt
  • nadenkt over onderwijsvernieuwing
  • de missie van de school onderschrijft

We bieden een veelzijdige functie in een prettige en dynamische werkomgeving waarin persoonlijk
initiatief en ambitie op prijs worden gesteld en gestimuleerd. Afhankelijk van bevoegdheid en ervaring wordt de inschaling bepaald volgens CAO-VO.
Naast onze primaire arbeidsvoorwaarden hebben we een uitgebreid pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze kunt u digitaal opvragen bij mevrouw M. Luijten (personeelsadviseur).
 
Alle nieuwe docenten worden gedurende hun eerste en tweede schooljaar intensief begeleid. Lesbezoek, coaching, intervisie, collegiale consultatie, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken maken deel uit van die begeleiding.

 

Solliciteer