Docent Duits in Oldenzaal

Ben jij docent Duits in het tweedegraads vakgebied en op zoek naar een leuke baan? Wil je aan de slag bij het Twents Carmel College, locatie De Thij in Oldenzaal? Pak dan deze kans op en lees snel de rest van deze vacature.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Duits in leerjaar 1 en 2  van het vmbo, havo en vwo. In jouw lessen, waarbij de doeltaal de voertaal is, werk je met de leerlingen aan de vier taalvaardigheden: lezen, luisteren, spreken en schrijven. 
Je werkt met je collega's uit de sectie intensief samen aan onderwijsontwikkeling en kwaliteitsverbetering, waarin centraal staat: het bieden van maatwerk aan de leerling, de doorlopende ontwikkel-/leerlijn van het vak Duits en de samenwerking met collega's
van andere taalvakken.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Duits. 
Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de '6 rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
van leerlingen stimuleert. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep en ben je in staat onderwijs op maat te geven door middel van differentiatie. Net als je collega's ben je betrokken bij het onderwijs
en bij de leerlingen en sta je open voor contact met ouders en je collega's. We verwachten ook dat je goed kunt omgaan met het geven en ontvangen van feedback, net zoals wij dit van alle collega's, leerlingen en ouders verwachten.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties
in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

De huidige locatie De Thij vervult met haar brede onderwijsaanbod een streekfunctie. Het lesaanbod varieert van vmbo tot en met havo/vwo/vwo+. Met ingang van schooljaar 2021-2022, zijn  – in het kader van de krimp – leerlingstromen samengevoegd. Dat betekent
dat alle leerlingen uit klas 3 en hoger onderwijs volgen op de nieuwe bovenbouwlocatie Lyceumstraat. Alle leerlingen van leerjaar 1 en 2  volgen hun lessen op de nieuwe onderbouwlocatie De Thij.
Vmbo-leerlingen gaan na klas 2 naar de TCC-locatie Potskampstraat. Deze vacature is gericht op lessen in het tweede graadsgebied op locatie De Thij. 

Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied. 'Leren leren, leren leven , leren kiezen' is het motto op de locatie.

Ons aanbod
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2022-2023 hebben we een vacature van 0,4 – 0,6 fte in het 2e graads vakgebied. Halverwege dit schooljaar kan deze vacature worden uitgebreid tot 1,0 fte i.v.m. de pensionering van een collega uit de sectie.

Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling,
reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevr. J .Bosch
Functie: adjunct-directeur domein Alfa
Telefoonnummer: 06-43 38 71 27

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer