docent Duits in Middelharnis

docent Duits 2e gr.
School: RGO College
Contactpersoon: Mevr. F. Kik, stafmedewerker P&O
Telefoonnummer: 0187-482777
Sector: VO (Voortgezet Onderwijs)
fte: 0,40 – 1,00
Uren: in overleg
Roosterdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Onderwijsvorm: vwo, havo, mavo, vmbo-tl, vmbo-bk, voortgezet onderwijs
Afdeling: in overleg
Dienstverband: tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid: bevoegd of studerend
Aanvangsdatum: 01-05-2023

Extra informatie:
De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door
uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij met ingang van 1 mei 2023 een enthousiaste docent Duits (ca 0,4 – 0,8 fte)

Naast het geven van de lessen Duits aan leerlingen van het vmbo, de mavo, de havo en/of het vwo neem je deel aan de sectie- en teamvergaderingen. Je staat open voor de veranderende rol van de docent van kennisdrager naar kennisdrager/begeleider/ coach/mentor.
Op RGO Beroepscampus wordt gewerkt met de methode Neue Kontakte, op RGO College wordt gewerkt met zelf ontwikkeld materiaal. Je gaat op beide scholen werken, ze liggen op loopafstand van elkaar.

Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen heeft en plezier heeft in de omgang met onze leerlingen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met jou opbouwen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen.

Je bent van harte welkom!

Solliciteer