Docent Duits in Hoorn

Het Atlas College heeft voor Copernicus SG per 1 februari 2023 een vacature voor een Docent Duits, 2e graads
(0,36 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent Duits ga je dit schooljaar lesgeven aan havo-3 en vwo-2. Je verzorgt lessen op het gebied van de Duitse taal en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht
leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent
die er plezier in heeft zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat breng jij mee? 
Je bent in het bezit van een tweede graads bevoegdheid Duits of je bent studerende hiervoor. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en hanteer je een activerende didactiek. Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren
en je benadert de leerling positief. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.

Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij? 
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4573,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van
8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget en
een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College bestaat uit vijf scholen en een Service Centrum. Alle scholen zijn aangesloten bij de ROWF en zijn dus tevens opleidingsscholen.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen.

Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Erwin Mollee, Hoofd organisatie & beheer: 0229-236344.

 

Solliciteer