Docent Duits in Hoofddorp

Met ingang van 1 augustus 2022 zij wij op zoek naar een collega Duits om de vakgroep te versterken.
Kernpunten in het talenonderwijs op het Kaj Munk College zijn differentiatie en ontwikkeling op het gebied van communicatieve vaardigheidstraining. Kwaliteit in de les, door middel van formatieve evaluatie en leren met plezier staan centraal.
De collega die wij zoeken is sociaal en communicatief vaardig, werkt graag samen in een team, is ontwikkelingsgericht en innovatief. De toekomstig docent Duits zet de leerling in zijn/haar kracht en heeft oog voor het individuele leerproces.
 
De functie beslaat ca. 1,0 fte (bij een volledige aanstelling worden 24 lesuren gegeven). Wij vinden het belangrijk dat onze docenten breed inzetbaar zijn en les kunnen geven op alle niveaus. De lessen vinden voornamelijk plaats in de mavo en de onderbouw havo.
Voor deze vacature zoeken wij een docent met een 2e graads bevoegdheid.
 

Voor deze vacature zoeken we docenten die enthousiast zijn en inspiratie vinden in het onderwijs, waarbij leerlingen een groter deel van de verantwoordelijkheid voor het leren op zich nemen en ruimte krijgen om eigen keuzes te maken. Leerlingen verschillen
van elkaar, ook in de manier waarop zij leren. In ons onderwijs staan we open voor die verschillen en bevorderen we dat elke leerling tot zijn/haar recht komt. Van docenten op het Kaj Munk College verwachten we dat het geven van leerlinggerichte feedback en
feed forward een soort tweede natuur is en dat zij goed kunnen samen werken, ook over de grenzen van het eigen vak heen.
 

Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder
uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Solliciteer