Docent Duits in Haren – Groningen

Ben jij een enthousiaste en ervaren tweedegraads docent Duits? Weet jij jouw passie voor het vak op inspirerende wijze over te brengen op onze leerlingen? En ben je per 1 augustus 2022 beschikbaar voor een baan bij het Maartenscollege in Haren? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Duits aan leerlingen in tweetalig mavo/havo en havo/vwo leerjaar 2 en 3.

Jongeren zien groeien door kennis te delen en daardoor bij te dragen aan hun ontwikkeling zijn voor jou redenen waarom je ervoor hebt gekozen voor de klas te staan. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Duits. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tevens ben je uitstekend communicatief vaardig en denk je graag mee over de ontwikkeling van je vak. Je wilt mee in de ontwikkeling van de school richting meer conceptueel onderwijs en een sterkere ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden van leerlingen.

Jouw werkplek

Het Maartenscollege is een IB World School. We werken in de onderbouw volgens het internationale Middle Years Programme van het IB. Dit programma richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden waar een leerling de rest van zijn leven wat aan heeft. Dat wordt geleerd door samen te werken, veel projecten te doen, maar ook door onderzoeken en presenteren. In ieder vak krijgt de leerling uitgebreide feedback op vier verschillende criteria. Meer informatie over het MYP is te vinden in onze schoolgids: https://maartenscollege.nl/praktisch/downloads/

Het meest in het oog lopende aspect van ons onderwijs voor veel belangstellenden is de tweetaligheid van het programma, waarbij de eerste drie leerjaren van mavo/havo meer dan 1/3 van de lessen in het Engels wordt gegeven. Op havo/vwo zelfs 2/3 van de lessen in het Engels.

Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.

Ons aanbod

De omvang van de aanstelling bedraagt 0,4 – 0,5 fte. De aanstelling is van tijdelijke aard, met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Maartenscollege maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:

Contactpersoon: mevrouw S.J.C. Schuurman
Functie: teamleider mavo-havo 1, 2, 3 en mavo 4
Tel.nr: 050 – 537 52 00
Email: s.schuurman@maartens.nl  

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer