Docent Duits in Enschede

Zit lesgeven jou in het bloed en vind jij het leuk om onze leerlingen de Duitse taal en cultuur bij te brengen? Wij zoeken een enthousiaste tweedegraads docent Duits die trots is op zijn/haar vak! Die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Ben je per augustus beschikbaar? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Duits aan leerlingen in klas 1, 2 en 3 van havo en vwo. Jij weet je leerlingen iedere les weer te boeien door op een afwisselende manier les te geven.

Jouw profiel

Natuurlijk beschik je over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Duits of ben je hiervoor aan het studeren. Maar bovenal heb je een passie voor de Duitse taal en cultuur en weet je deze met aanstekelijk enthousiasme over te brengen, waarmee je de leerlingen voor je weet te winnen. Je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere leerling jouw vak goed begrijpt en vol zelfvertrouwen de grens over gaat. Activerende didactiek heb je hoog in het vaandel staan.

Een goede relatie met je leerlingen en collega's vind je belangrijk. Respect, vertrouwen en eerlijkheid zijn daarbij sleutelwoorden. En een beetje humor kan ook geen kwaad. Je hebt affiniteit met de doelgroep en houdt je graag bezig met onderwijsvernieuwing. Je bent pedagogisch sterk, een echte kartrekker en sterk in klassenmanagement.

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede.

Op locatie Bruggertstraat (circa 1.270 leerlingen en 120 medewerkers) zijn leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces, leren is van jezelf. Als docent geef je leerlingen de juiste ingrediënten om invulling te geven aan het eigen lesrooster.

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie voor 0,3 – 0,5 fte, tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus 2022.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevrouw E. Berkien
Telefoonnummer: 053 – 751 22 00 / 06 – 48 50 61 61

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer