Docent Duits in Eindhoven

 • *Docent Duits Yuverta vmbo Eindhoven 0.6 fte

Deze vacature staat uit voor het huidige, maar ook het nieuwe schooljaar (2023-2024) met als ingangsdatum 01-05-2023**

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema's die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega's en de regio.

Yuverta Eindhoven
Yuverta vmbo Eindhoven is een school met ruim 600 leerlingen. Wij bieden groen vmbo onderwijs aan en hebben ook een Groen Lyceum in huis (6 jarig traject voor havisten die een MBO niveau 4 diploma willen halen). Leerlingen krijgen naast vakken als Nederlands, wiskunde, mens & maatschappij, handvaardigheid en lichamelijke opvoeding, ook lessen dier, voeding, bloem, groen en outdoor. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Yuverta vmbo Eindhoven is een gezellige school waar je elkaar makkelijk leert kennen. We zijn trots op ons pedagogisch klimaat. Als school zijn we een plek waar leerlingen zich zelf kunnen zijn. Van onze leerlingen hebben we hoge verwachtingen; we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Samenwerken met de omgeving doen we graag. Onze school ligt in Eindhoven Zuid, mooi in het groen tegen de High Tech Campus aan. Er werkt hier een hecht team van collega's, dat samen de schouders eronder zet.

Wij zoeken een docent Duits voor 0.6 fte. Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

 • een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;
 • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
 • echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar leerlingen.

Wat ga je doen?
Als docent Duits heb je er plezier in de Duitse taal en cultuur over te brengen op onze leerlingen. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de leerlingen. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent die:

 • niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;
 • leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;
 • gedreven is om mee te bouwen aan onze school;
 • affiniteit heeft met onze doelgroep

Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.

Wat bieden wij
Een ontzettend leuke werkplek, binnen een dynamisch en ondernemend team. Een baan waar je veel afwisseling hebt en een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal €3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Daarnaast krijg je van ons:

 • een eindejaarsuitkering van 8,33 procent;
 • reiskostenvergoeding conform cao plus extra's vanuit bedrijfsregelingen, waaronder volledige vergoeding reizen met het OV;
 • pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds;
 • een functie voor dit schooljaar met uitloop naar schooljaar 2023-2024, in eerste instantie tijdelijk, met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.
Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan scholingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button 'direct solliciteren'. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.
Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je contact opnemen met Hans van Rijt via h.van.rijt@yuverta.nl, mocht je vragen hebben over de procedure neem dan contact op met Thijs Jonker, recruiter, 06-81090855.
Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer