Docent Duits in Eindhoven

Ben jij docent Duits met een eerstegraads lesbevoegdheid of ben je daarvoor in opleiding? Breng jij onderwijs op uitdagende manier? Wil je op korte termijn aan de slag op een kleinschalige havo/vwo-school in Eindhoven en vind je het leuk om jongeren enthousiast te maken voor het vak Duits Kom dan ons team versterken!

Jouw werkzaamheden

Je geeft lessen Duits aan leerlingen van het havo/vwo. Tijdens de lessen breng je jouw vakgebied bovendien steeds in verbinding met de hedendaagse samenleving.

Jouw profiel

Je hebt een eerstegraads lesbevoegdheid of bent vergevorderd met je opleiding hiervoor. Bij voorkeur heb je lesgevende ervaring in de bovenbouw van het havo/vwo. Je bent in staat op eigentijdse wijze invulling te geven aan de lessen

Je past goed bij de cultuur van het Augustinianum. Je bent open, collegiaal en beschikt over relativeringsvermogen. Verder ben je een flexibele, pragmatische en positief ingestelde docent. De omgang met leerlingen gaat je goed af en je weet als geen ander hoe je jongeren in de leeftijd van 11-18 jaar onderwijs geeft dat aansluit bij hun belevingswereld.

Wij zoeken een innovatieve collega die leerlingen begeleidt vanuit hun eigen creativiteit, mogelijkheden en talenten. Als collega ben je een teamplayer en heb je oog en gevoel voor onze school als gemeenschap. Een gedegen vakinhoudelijke kennis beschouwen wij als vanzelfsprekend en pedagogisch leiderschap, waarbij je uitgaat van verschillen, is een must. 

Augustinianum: Ieder talent voelt zich thuis! 

Het Augustinianum is een brede kwaliteitsschool voor havo, atheneum en gymnasium met ongeveer 1.200 leerlingen en 120 medewerkers. 

Naast het reguliere aanbod bieden wij volop ruimte aan talent. We gaan uit van verschillen en doen daarmee recht aan al onze leerlingen. We zetten de iPad in als hulpmiddel binnen een gedifferentieerd klassenklimaat, waarin we de leerlingen uitdagen om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. 

Iedere middag bieden we de leerlingen de keuze uit een breed palet van uitdagende activiteiten in de AugAcademie. Deze extra activiteiten zijn gericht op verbreding, verdieping en ondersteuning. Voor meer informatie: www.augustinianum.nl.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke, parttime baan (0,2 – 0,3 fte). Mogelijk dat er een deel vervanging wegens ziekteverlof bij komt. Ingangsdatum: 1 augustus 2022. 

Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.087 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering. 

Augustinianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten? 

Neem voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon: Niel van Beek
Functie: Teamleider
Telefoon: 040 – 211 10 69. 

Tijdens de meivakantie (van 25-4-2022 tot en met 6-5-2022) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 9-5-2022 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Uiterlijk in de tweede week na de meivakantie ontvang je een reactie op je sollicitatie.

Wij werven onze collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. mogelijk dat er een deel vervanging wegens ziekteverlof bij zou komen.

Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer