Docent Duits in Deventer

Ben jij een enthousiaste en energieke docent Duits? Wil je lesgeven aan onze vmbo-leerlingen en jouw enthousiasme voor je vak met hen delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden

Je geeft lessen Duits aan leerlingen uit de onderbouw van het vmbo.  

Jouw profiel

  • Je geniet ervan om het beste uit je leerlingen te halen;
  • Je bent een energieke, enthousiaste collega en docent;
  • Je bent leerbaar en in staat goed te reflecteren op je eigen gedrag;
  • Je geeft het goede voorbeeld;
  • Je stelt en bereikt doelen;
  • Je bent bij voorkeur bevoegd voor Duits of studerend voor een bevoegdheid;
  • Je kunt inspelen op de verschillende leervoorkeuren van onze leerlingen, waardoor je goed kunt werken binnen onze onderwijsvisie, die gericht is op 'Persoonlijk Leren';
  • Je kunt goed samenwerken en stimuleert leerlingen om samen te werken;
  • Je stelt prioriteiten en grenzen en handelt daarnaar.

Jouw werkplek

Het Stormink slaagt er in om in een grote school (rond 1000 leerlingen) voor leerlingen en docenten overzichtelijke en kleinschalige leeromgevingen te creëren. De organisatie van de school in vier relatief zelfstandige onderwijsteams speelt daarin een kernrol. Op onze school werken wij graag samen. De lijnen zijn kort en nieuwe medewerkers voelen zich er vaak snel thuis. 
Het Stormink is een School voor onderbouw vmbo, (tweetalig) havo en atheneum, isk-onderwijs en mavo die is gehuisvest in een modern gebouw, met bijbehorende faciliteiten.

Op Het Stormink krijgen alle leerlingen les vanuit het onderwijsconcept Persoonlijk Leren. Er is bewust veel ruimte om in te spelen op verschillen tussen onze leerlingen. Bijvoorbeeld verschil in tempo, voorkennis, studiewijze of belangstelling. We halen de 'echte wereld' in de les naar binnen en gebruiken veel praktijkvoorbeelden. Zo wordt het al snel duidelijk waarom je iets leert. Veel van onze leerlingen maken naast boeken en schriften ook gebruik van een laptop als didactisch hulpmiddel. Deze laptop helpt ons bij het vormgeven van onderwijs op maat.   

Wij hechten daarnaast veel waarde aan Talentontwikkeling. Gedurende de hele loopbaan op Het Stormink volgen leerlingen talentontwikkelingsprogramma's, waarbij leerlingen een paar keer per jaar een keuze maken uit een breed aanbod. Tijdens deze talentprogramma's werken leerlingen van alle opleidingsniveaus samen in een groepen van ongeveer 25 leerlingen.

Ons aanbod

Deze vacature betreft een parttime dienstverband (ca. 0,4 fte), tijdelijk ter vervanging in verband met ziekte. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Stormink is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum, dat met vijf scholen in de stad Deventer het voortgezet onderwijs verzorgt. Het Etty Hillesum Lyceum maakt op zijn beurt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:

Contactpersoon: Erik van Binsbergen
Functie: Teamleider
Telefoon: 0570 – 504 660 / 06 100 327 93

Ja, ik solliciteer!

Ben jij de docent Duits, die wij zoeken? Stuur ons je CV + motivatie via het sollicitatieformulier op de website van onze stichting: www.carmel.nl/werken-bij. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs. 
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer