docent Duits in Brielle

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Voor Yuverta vmbo in Brielle zoeken wij voor het schooljaar 2022/2023 een docent Duits voor 0,7 fte

Yuverta Brielle is een kleinschalige, groene vmbo school, met ongeveer 400 leerlingen in alle leerwegen. Op deze school is sfeer en goed leerling contact belangrijk. We vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis en veilig voelt.

Jij als docent Duits

Bent een docent die passie heeft voor de Duitse taal en dit goed wilt overbrengen naar de leerling. Daarnaast ben je iemand die coachend (bege)leiding kan geven aan leerlingen, vakinhoudelijk competent is en goed samen kan werken met collegas. Daarnaast ben jij een docent die:

  • Niet alleen vanuit eigen vakgebied kan kijken, maar ook daarbuiten naar de aanpalende gebieden;
  • Leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;
  • Een mens die zijn/haar pedagogische kwaliteiten kan laten prevaleren boven de vakinhoudelijke kwaliteiten;
  • Idealiter heb je ook de bevoegdheid als docent Duits, of je bent bereid deze te behalen.

Daarnaast is er binnen het taakbeleid ruimte voor een aantal grotere taken zoals o.a.; leerjaarcoördinator, decanaat, coördinator kwaliteit of schoolopleider.Heb je hier interesse in, geef dit dan aan in je sollicitatiebrief.

Wat bieden wij

Een ontzettend leuke werkplek, binnen een hecht en ondernemend team. Daarbij met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bijYuverta is de cao mbo van toepassing.Yuvertaheeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de websiteWerken bij Yuvertabij de betreffende vacature via de buttondirect solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd viaWerken bij Yuvertate solliciteren en niet via een ander platform. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Lisette Waterreus, corporate recruiter, l.waterreus@yuverta.nl.Voor invulling van alle vacatures bijYuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer