Docent Duits in Amstelveen

Wie zijn wij?
Het Hermann Wesselink College is een school voor tweetalig en Nederlandstalig vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium. De school kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat. Collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende
school en er is ruimte voor vernieuwing. Er is veel aandacht voor onderwijs in de bètavakken, internationalisering en kunst en cultuur.
Op vmbo-t, havo en het vwo leiden we onze leerlingen op voor het gewone examen Duits en op het vwo ook voor het behalen van het Deutsches Sprach Diplom (DSD). Om die reden wordt ook in de lessen van de onderbouw veel Duits gesproken en worden de vaardigheden
lezen, spreken, luisteren en schrijven volgens de didaktiek van DSD aangeboden. Het HWC is een van de weinige scholen in Nederland met het predicaat ‘DSD-school’ en daar zijn we heel trots op.
 
Sinds begin 2021 werken we in een prachtig nieuw schoolgebouw met uitstekende faciliteiten en goede ventilatie.
 
Nieuwe docenten worden goed begeleid door speciaal opgeleide coaches, zodat zij zich snel thuis voelen en zich positief kunnen ontwikkelen.
 

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een gepassioneerde docent Duits, die onze leerlingen in zijn/haar lessen weet uit te dagen en te motiveren.
Ben je een betrokken, geëngageerde en inspirerende docent Duits die de passie voor de taal, cultuur en literatuur over weet te brengen aan de leerlingen?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
 

Wat kunnen wij jou bieden?
Dit betreft een aanstelling van 0,6 /1,0 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning; de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Daarnaast ontvang je een device in bruikleen,
een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag 8% en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling. 
Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder. Werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

 

Solliciteer