Docent Duits – Beroepscollege De Leystede in Leiden

Voor onze groeiende school zijn wij voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 op zoek naar nieuwe collega’s. Wilt u een grote bijdrage leveren aan de vele vernieuwingen in onze vmbowereld, dan zit u bij ons goed. Wij zijn beroepscollege Leystede, een school die altijd in beweging is op alle niveaus, van de basisberoepsgerichte t/m de theoretische leerweg. Vanaf klas 1 krijgen alle leerlingen al les in de praktijk profielen van de bovenbouw (Z&W, E&O, BWI, PIE en HBR) en bezoeken ze verschillende bedrijven om zich te oriënteren als wereldburgers.

Dit schooljaar zijn we gestart in een duurzaam en modern ingericht schoolgebouw.

Kunt u de leerlingen motiveren door leerlingen zelf keuzes te laten maken en op eigen niveau in heterogene klassen te laten werken, bent u een energieke doener, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Het beroepscollege Leystede te Leiden zoekt per 1 augustus 2021 een 2e graads docent Duits voor ongeveer 0,5 – 0,8 fte. Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

De vacature staat open voor zij-instromers.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie als docent voor ongeveer 0,5 – 0,8 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De cao-VO is van toepassing.

Informatie over de procedure werving & selectie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie en de procedure kunt u contact opnemen met dhr. E. de Boer, directeur beroepscollege Leystede, e.deboer@scoleiden.nl. Meer informatie over het beroepscollege Leystede en SCOL is te vinden op www.leystede.nl en www.scoleiden.nl. 
  
Solliciteren?
Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl of www.scoleiden.nl (link naar Meesterbaan). Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
 

De uiterste inzenddatum is vrijdag 16 april 2021.

Solliciteer