Docent Duits ath/havo in Nijkerk

Het Corlaer College is onderdeel van de Meerwegen scholengroep die eigentijds christelijk voortgezet onderwijs verzorgt in Amersfoort, Bunschoten en Nijkerk.

Ondanks grote verschillen die er tussen leerlingen bestaan, zijn wij ervan overtuigd dat elk  kind talenten heeft. De school verzorgt kwalitatief goed onderwijs waarbinnen leerlingen hun verschillende talenten zo goed mogelijk ontwikkelen. Je talent ontwikkelen
om die ander en jezelf verder te helpen vinden we een belangrijk principe vanuit de christelijke grondslag van de school.

Op het Corlaer College verzorgen wij onderwijs in vrijwel alle onderwijstypen: atheneum, havo en alle niveaus van het vmbo.

Op het Corlaer College ontstaat de vacature Duits.
We zoeken m.i.v. 10 januari 2022 een flexibele, enthousiaste collega die het vak Duits, samen met collega’s, verder wil ontwikkelen. Een praktische insteek waarbij leerlingen door doen en denken uitgedaagd worden om te leren, is een duidelijk focuspunt binnen
het onderwijs.
Ben je iemand die goed met ruimte voor ontwikkeling om kan gaan en tegelijkertijd resultaatgericht werkt, dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Als docent Duits heb je een dynamische baan. 

 

  • Je bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen.
  • In bezit van een eerste of tweede graads bevoegdheid 
  • Wij bieden een uitdagende functie in een mensgerichte school met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
  • Je werkt in een goede werksfeer en een hecht, enthousiast team.
  • Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring en/of je huidige inschaling.
  • Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

Solliciteer