Docent Duits (2e graads) in Utrecht

Der, die, das, dem, den, der, hoe zat het ook alweer? Voor menigeen is het correct toepassen van deze grammaticaregels ontzettend ingewikkeld. Maar niet voor jou!

Als docent Duits lukt het jou niet alleen om dit goed uit te leggen, maar zelfs leerlingen enthousiast te maken voor de Duitse taal en ze te coachen naar het beste leerresultaat.
Heb jij de juiste combinatie van vakdidactiek en vakkennis in huis om als beslagen docent Duits ten ijs te komen? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Volgens LB schaal CAO VO met max van € 4301,00
  • Volop mogelijkheden tot scholing en begeleiding
  • Contract voor een jaar met kans op vast contract
  • Werken via Randstad betekent extra coaching
  • 0,5 fte wat neerkomt op ongeveer 20 uren per week

wie ben jij

Jij werkt graag met jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Je bent benieuwd naar de persoon achter de leerling en zet jezelf in voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dat je vakdidactisch en pedagogisch goed onderlegd bent, is vanzelfsprekend. Je werkt graag samen met collega’s en bent creatief ingesteld om de lessen interessant te maken voor onze leerlingen. Jij weet onze leerlingen te boeien met jouw passie voor Duits.

  • Je bent (bijna) in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor het vak Duits of nog in opleiding voor docent Duits tweedegraads;
  • Je bent iemand die meegaat met de tijd en op de hoogte is van de belevingswereld van de leerlingen tussen 12 en 17 jaar;
  • Je bent bezig met jouw eigen ontwikkeling en die van de leerlingen.
  • Je bent vakdidactisch en pedagogisch sterk en bekend met de ontwikkelingen in het onderwijs.

wat ga je doen

Als docent Duits lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de leerlingen.
Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijk visie hoe je de lessen leuk en interessant kunt maken voor de leerlingen. Dit doe je door middel van het creëren van een veilig en uitdagend leerklimaat. Je werkt nauw samen met collega’s om het beste uit de leerlingen te halen. Ben jij onze nieuwe docent Duits?

waar ga je werken

Bij deze school voel je je snel thuis. De vmbo-school is ruim opgezet, maar niet te groot. Ze helpen de leerlingen het beste uit zichzelf te halen. De docenten zijn altijd in elkaar en d eleerlingen geïnteresseerd.

sollicitatie

Zowel het bovengenoemde salaris als de uren zijn een indicatie, in een persoonlijk gesprek bespreken we samen al jouw wensen en mogelijkheden.
In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.
We zien je sollicitatie graag tegemoet, solliciteer via de button “solliciteren”!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer