Docent Duits 2e graad in Schoonhoven

In verband met een interne verschuiving van taken zijn wij, voor onze locatie op de Albert Plesmanstraat (mavo, havo, (t)vwo) op zoek naar een 
 
Docent Duits 2e graad 

Het betreft een vacature met een omvang van 0,2800. Je geeft 7 lessen Duits in de onderbouw en Mavo 3.
Op dit moment zijn de lessen verdeeld over diverse dagen van de week. In overleg kijken we op welke dagen de lessen kunnen worden ingeroosterd in combinatie met jouw beschikbaarheid.

Je bent in het bezit van een 2e graads onderwijsbevoegdheid Duits of bent studerend hiervoor, maar hebt al wel ervaring opgedaan. 

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd tot en met 31 juli 2022. Afhankelijk van de formatie voor volgend schooljaar, wordt bekeken of het contract daarna verlengd kan worden.

Wij volgen de cao-vo. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast kennen wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals regelingen waarin je fiscaal vriendelijk een PC, telefoon of fiets kunt aanschaffen. Wij hebben oog voor onze
medewerkers en houden deze graag vitaal, dus ook een regeling voor fiscaal vriendelijk sporten en een vitaliteitsregeling behoort tot het arbeidsvoorwaardenpakket. 

Solliciteer