Docent Duits, 2e graad in Lent

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leerlinggerichte docent Duits die van aanpakken houdt.
 
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de lessen Duits in de onderbouw vmbo-t/havo/vwo. We vinden het belangrijk dat je met overtuiging bijdraagt aan de onderwijskundige ontwikkelingen in het team waar je deel van uitmaakt. Je bent in staat om op constructieve wijze
te communiceren met leerlingen, collega’s en ouders. Een duo mentoraat kan tot je takenpakket behoren.
 
Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een 2e graad bevoegdheid Duits. Je hebt passie voor onderwijs en de leerlingen die je begeleidt. Je bent proactief in je werkwijze en handelen, ondernemend en communicatief vaardig. Je kan op professionele wijze feedback geven en ontvangen
en werkt graag samen in teamverband. Je bent flexibel en in staat een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van ons gepersonaliseerde onderwijs.
 
Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2023. De benoemingsomvang bedraagt 0,6 fte. Docent LB (cao VO) met een maximum van € 4366,- bruto bij een fulltime benoeming.
 
Vragen?
Neem dan contact op met mevr. S. van Stipdonk, afdelingsleider vmbo-t/havo/vwo onderbouw of de heer B. Verweij, afdelingsleider havo bovenbouw via telefoonnummer 024 329 77 40. Meer informatie over het Citadel College vind je op onze website:
www.citadelcollege.nl
 
Enthousiast?
Reageer dan vóór 12 mei 2022 via onderstaande button.
 

Solliciteer