Docent Duits / 2e graad / 0,6 – 0,8 fte in Dordrecht

Ben jij die enthousiaste docent die onze leerlingen in de onderbouw van havo en vwo begeleidt bij hun leerproces? Wil je bijdragen aan hun brede ontwikkeling vanuit een coachende houding? Werk je graag in je sectie en het afdelingsteam samen aan de verdere ontwikkeling van onze school en wil je blijvend investeren in jouw eigen ontwikkeling?

Reageer dan op deze vacature en maak kans per 1 augustus 2023 deel uit te gaan maken van het Halma docententeam. Binnen onze locatie aan het Halmaheiraplein in Dordrecht werken we op basis van collegialiteit en professionaliteit aan de ontwikkeling van onze leerlingen en aan elkaars ontwikkeling. We gebruiken daarbij ook digitale content.  Daarom krijg je de beschikking over een MacBook. We bieden je veel gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen. Ook werken we graag met elkaar aan een gezond en veilig schoolklimaat.

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Ook studerenden worden van harte uitgenodigd te reageren. Uiteraard denken we met je mee over het succesvol afronden van jouw studie.

Solliciteer