Docent Duits 1e graads voor 0,6 fte in Arnhem

Het Thomas a Kempis College in Arnhem is op zoek naar een:

Informatie
Het betreft een functie voor bepaalde tijd, in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof. Dit zal zijn vanaf medio december 2021 tot en met 22 april 2022.

De functie
Je gaat voor 0,6 fte aan de slag als docent Duits op het Thomas a Kempis College. Thomas a Kempis is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. Een school voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!

Je komt te werken in de bovenbouw van onze school in de klassen HAVO 4 en 5. De werkdagen zijn verdeeld over de week, met de woensdag als vrije dag.

Jouw profiel
Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, die wil bijdragen aan de goede sfeer die er op school is en die net als wij het beste voor de leerlingen wil én het beste uit zichzelf wil halen.
Verder beschik je over:

  • een eerstegraads bevoegdheid als docent Duits (of vergevorderd met de studie)
  • flexibiliteit in je inzetbaarheid
  • pedagogische en didactische kwaliteiten; je bent in staat leerlingen in de betreffende leeftijdsgroep enthousiast te maken voor je vak;
  • uitstekende sociale vaardigheden, zowel naar de leerlingen als in samenwerking met collega's
  • een pro-actieve, oplossingsgerichte houding,
  • kennis en kunde met het werken met digitale middelen, ICT-vaardig dus!

Ons aanbod
Naast een werkomgeving met leuke leerlingen en positieve enthousiaste collega's bieden we je een uitdagende en afwisselende baan. Inschaling vindt plaats, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal LB of LC volgens de geldende CAO VO.

Solliciteren

Stuur dan uiterlijk 24 oktober 2021 een motivatiebrief met CV in middels de knop “Solliciteren”. Je komt dan op onze sollicitatie site. Privacy en goede omgang met jouw persoonsgegevens vinden wij belangrijk. Na het accorderen van het privacy statement kun je je CV uploaden en worden de verschillende velden in het sollicitatieformulier direct gevuld. Dit kan enkele seconden duren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Meer weten?
Wil je meer weten? Bel gerust met Marijn Gunnink, afdelingsleider Thomas a Kempis College. Bereikbaar via telefoonnummer 026-4452447. We hopen je gauw te spreken!

Werkweek
0,6 FTE

Salaris
schaal LB

Over COG
Thomas a Kempis is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. Een school voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!
Thomas a Kempis is onderdeel van het Arentheem College. Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

Solliciteer