Docent Duits (0,8-1,0 fte) in Amersoort

Welkom bij het Element! Een eigentijdse school in Amersfoort. Wij zijn per 1 augustus 2022 op zoek naar enthousiaste en gedreven 2e graads docenten Duits.

Wat ga je doen?

Jij als docent Duits hebt een hart voor kinderen en bent geïnteresseerd in hun leven voor en na school. Jouw lessen sluiten aan bij de belevingswereld van onze leerlingen en hun toekomstige beroep in de zorg, techniek, horeca en handel. Je vindt het leuk om individueel en in teamverband te werken. Het betreft een aanstelling van ongeveer 0,5 fte Duits. De vacature is onverdeeld bij Het Element, Meridiaan College en Het Element, Meerwegen. Beide besturen zijn een samenwerking aangegaan en hier is Het Element uit voortgekomen. De school is gehuisvest in 1 gebouw.

Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris 
  • Vaste 13e maand.
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij goed functioneren na een jaar een vaste aanstelling.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Deelname aan het fietsenplan.
  • 3 maanden vakantie per jaar!


Waar kom je te werken?

Het Element is één van de vier vestigingen van het Meridiaan College en Meerwegen in het centrum van Amersfoort. Het Element biedt ondernemend en uitdagend beroepsonderwijs aan en het opleiden van vakmensen middels maatwerk, verantwoordelijkheid en gedegen onderwijs staat centraal. De school werkt nauw samen met verschillende mbo-instellingen in Amersfoort.

Het Element lijkt een hele grote school. Toch voel je je snel veilig en vertrouwd . Dat komt omdat wij vertrouwen, samenwerken, sfeer en waardering heel belangrijk vinden. Want als jij je fijn voelt, kun je jouw talenten goed ontwikkelen.

Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vóór 15 mei aanstaande via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Karin Friele.

.

Solliciteer