Docent Duits (0,8-1,0 fte) in Amersfoort

Lust auf eine lustige Herausforderung? 

Goed dat je dit leest! Wij hebben namelijk een leuke baan voor jou. Ben jij die enthousiaste onderwijsprofessional met passie voor de Duitse taal? En wil jij niets liever dan deze passie delen met onze leerlingen? Dan maak jij als docent Duits (0,8-1,0 fte) ons team compleet.

Wat ga je doen?

Als bevoegd docent Duits geef jij les aan leerlingen in verschillende leerjaren en weet jij leerlingen te interesseren voor jouw vak door hen op de juiste manier aan te spreken en uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Jij weet de leerlingen te binden en boeien en biedt extra begeleiding wanneer nodig.

Waar kom je te werken?

Mavo Muurhuizen is een kleinschalige en overzichtelijke school in Amersfoort. Er wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, GL zorg en welzijn en havo 4 en 5. Leerlingen krijgen op onze school de kans om na de mavo binnen de vertrouwde omgeving hun havodiploma te halen. Onze havoleerlingen zijn daarom een bekende en gemotiveerde groep leerlingen met een duidelijk doel.
Op onze school voel je je snel thuis. Mavo Muurhuizen is namelijk een knusse school, waar je zo bij je collega's naar binnen stapt. Wij staan samen voor goede resultaten, uitstekende leerlingbegeleiding en een persoonlijk en veilig schoolklimaat. Op onze school staat de leerling centraal. We willen een toegevoegde waarde hebben in de ontwikkeling van elke leerling. De leerlingen en docenten op onze school zijn actief, betrokken en gemotiveerd. Wij dagen leerlingen uit om hun kwaliteiten optimaal te ontwikkelen. Wij houden rekening met verschillen in leerlingen en gaan uit van relatie, competentie en autonomie.

Wie zoeken wij?

Je bent vakdidactisch en pedagogisch sterk en vind het prettig om gestructureerd en doelgericht aan de slag te gaan. Je ziet iedere leerling als individu en weet hierop in te spelen tijdens jouw lessen. Je werkt graag in een dynamische vakgroep waarin samenwerken en autonoom functioneren hand-in-hand gaan. 

Verder ben je:

  • in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Duits;
  • 0,8-1,0 fte beschikbaar met ingang van schooljaar 22-23.

Wat krijg je ervoor terug?

De leukste leerlingen, de beste collega’s en natuurlijk een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden. Voor jouw inzet krijg je namelijk:

  • een tijdelijke aanstelling met ingang van schooljaar 22-23 voor de duur van een jaar; 
  • salaris volgens inschaling CAO-VO (schaal LB: € 2.865-4.366,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling);
  • vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • persoonlijk opleidingsbudget van 40 uur en € 600,- naar rato van je betrekkingsomvang;
  • reiskostenvergoeding;
  • deelname aan het fietsenplan;
  • pensioenopbouw bij ABP;
  • ruimte om te groeien binnen jouw functie.

Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 23 mei aanstaande via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Mitzy Livain.

.

Solliciteer