docent Duits 0,4 – 0,6 FTE in Dordrecht

Ben jij die leuke collega Duits die ons enthousiaste team in het nieuwe schooljaar wil komen versterken? Wil jij graag in Dordrecht werken op een school waar kunst en cultuur (we zijn een erkende cultuurprofielschool), sport en techniek belangrijke pijlers zijn en waar ICT-rijk onderwijs steeds verder wordt ontwikkeld? Aarzel dan niet en solliciteer. We zijn op zoek naar een docent, die bij kan dragen aan de ontwikkeling van het beste onderwijs voor onze leerlingen. Onze school biedt ICT-rijk onderwijs aan en alle docenten krijgen een MacBook door de school ter beschikking gesteld. Verder bieden we je veel gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Ook studerenden worden van harte uitgenodigd te reageren. Uiteraard denken we met je mee over het succesvol afronden van jouw studie. Voor zij-instromers kan deze vacature ook erg interessant zijn, omdat H3O veel ruimte biedt voor het behalen van de juiste bevoegdheid.

Het Insula College is een christelijke scholengemeenschap in Dordrecht met ruim 2500 leerlingen. Verdeeld over drie locaties wordt er onderwijs gegeven op vmbo-, havo-, atheneum- en gymnasiumniveau. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zetten zich iedere dag volledig in voor onze leerlingen. In informele en ambitieuze teams werken onze medewerkers aan het beste onderwijs! Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op onze website www.insulacollege.nl

Solliciteer