Docent 2e graads regio Enschede in Rotterdam

Ben jij enthousiast en wil jij vmbo leerlingen de Duitse taal leren? Voor deze leerlingen uit regio Enschede is het belangrijk om de taal van de buren te leren ontdekken. Jij weet met veel energie de vmbo leerlingen aan het werk te zetten. Je vindt de relatie met leerlingen erg belangrijk en weet iedereen te boeien in de les.
Je geeft lessen Duits aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo, bbl t/m gtl. Je zet de leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT middelen te gebruiken en je richt je lessen actueel, activerend en betekenisvol in. We vinden het belangrijk dat jij beschikt over coachende vaardigheden en creativiteit. De lesmethode die gebruikt wordt is Neue Kontakte.

Herken jij je als docent Duits in het volgende profiel?

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Duits of je bent hiervoor aan het studeren;
Je bent voor minimaal 0,6fte beschikbaar tot de herfstvakantie;
Je bent woonachtig in de regio Enschede;
Je hebt een passie voor vmbo leerlingen;
Je bent energiek en enthousiast over de Duitse taal en weet dit ook over te brengen op de leerlingen;
Je bent per direct beschikbaar.

Je krijgt een tijdelijk contract tot de herfstvakantie voor 0,6 fte. Wij bieden een salaris conform de cao voortgezet onderwijs en reiskostenvergoeding op basis van 0,19 cent per km. DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Ook krijg je een persoonlijke coach die stand-by staat om jou te helpen en te voorzien van tips & tricks.

Solliciteer